Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

28. posvetovanje o aktualni problematiki s področja gospodarskega prava

Gospodarski subjekti na trgu so tradicionalno posvetovanje, ki ga vsako leto v mesecu maju organizirata Pravna fakulteta Univerze v Mariboru in Inštitut za gospodarsko pravo Maribor. Posvetovanje ima bogato tradicijo, saj se neprekinjeno izvaja že vse od leta 1993. Gre za največje in najbolj poznano posvetovanje s področja gospodarskega prava v Sloveniji.

Na posvetovanju sodelujejo ugledni strokovnjaki iz akademskega in gospodarskega družbenega okolja in obravnavajo najaktualnejša vprašanja gospodarskega prava. Obravnavajo se vprašanja prava družb, gospodarskega pogodbenega prava, davčnega prava, delovnega prava, insolvenčnega prava, izvršilnega prava in evropskega gospodarskega prava.

Udeleženci posvetovanja se seznanijo z aktualnimi vidiki posameznih pravnih področij, hkrati pa imajo priložnost, da izrazijo svoje poglede in stališča ter s tem prispevajo h kvaliteti strokovnega srečanja. Posvetovanje kot celota je tako strokovno in tudi družabno srečanje strokovnjakov iz teorije in prakse, oblikovana in predstavljena stališča pa so v pomoč zakonodajalcu in praksi.

Details

Start End Cost Category
18 maja, 2023 9:00dop 19 maja, 2023 6:00pop Zastonj
:

Organizator

Univerza v Mariboru, Pravna fakulteta
Telefon:
022504215
E-naslov:
darja.husar@um.si
Poglej Organizator spletno stran

Obala 75a
Portorož, 6320 Slovenia
+ Google Map
Mladinska ulica 9, 2000 Maribor
gospodarski.subjekti@um.si
+386 (0) 2 250 42 15